HALLÅ DÄR!

 

Om du för en dag skulle sluta tänka på dig själv och dina problem. Slutade vara så EGO! Missförstå inte mig nu förklarar strax vad jag menar.

 

Vad händer med oss egentligen?

 

Idag på morgongen blev jag väldigt arg och ledsen! Jag promenerade från perrongen upp till buss 2 som jag tar till jobbet varje morgon, rulltrappan funkade inte så det var andra utgången som gällde. När jag började närma mig får jag syn på en gammal gubbe som har ramlat ner för trapporna och 20-tals människor som bara går förbi och skiter fullständigt med att hjälpa han. Jag springer snabbt fram till söta gubben och tar tag i han hårt och hjälper han upp. Sen säger han till mig..

 

  • Tack gud, du är den ända som såg mig. Jag ropade men alla verkade ha viktigare saker än att hjälpa en gammal gubbe som mig

 

Han verkade väldigt andfådd när vi kom upp så jag sprang in på 7-eleven och köpte vatten till min nya vän (söta gubben), efter 5 min gav han mig en stor kram och önskade mig en bra dag på jobbet.

 

När jag satt på bussen började jag tänka, hur FAN kan människor vara så jävla självupptagna att de låtsas verkligen som att de inte ser detta! Och tror mig jag vet att alla de som gick förbi såg han men lekte dumma! De hade antagligen bråttom till jobbet eller hade ”viktigare” saker att göra. Hur kan man vara så? Det är samma personer/omgivning som inte heller erbjuder sin plats till äldre/gravida/sjuka på tunnelbana eller bussen. Låtsas som att man inte ser de. Du skulle inte tycka samma sak om det vore din pappa, mamma, bror, syster, farmor, farfar låg där eller hur?

 

Så vad förlorar du på att för en dag, bara en dag!Blockera DINA egna problem? INGET!

Däremot så lovar jag att du kommer må mycket bättre i själen, gå en ett leende på läpparna samt smitta av din lycka till omgivningen.

 

Kolla runt omkring dig och se vad du kan göra för att få andra att må bättre. Det kan vara vänner,familj,främlingar vem du vill.

 

Du kanske får bättre relation med någon, finner nya vänner, hittar en ny partner eller som jag då som blev kompis med en som spelade musik ute på gatan förra månaden.

 

Va snälla mot de! ge en peng då och då, jag lovar de bits inte.....ganska trevliga däremot :D

 

 

Ibland känns det SUPER dåligt... och att livet är orättvis mot en, men det är inte förens man slutar vara så ego där man faktiskt märker att det finns människor med mycket värre problem runt om i världen. VAR TACKSAM FÖR DET LIVET DU HAR!

 


OCH SNÄLLA SLUTA VA SÅ BITTRA,SJÄLVUPPTAGNA OCH BÖRJA LE ISTÄLLET OK??!

 

 

 

//Daniella


Kommentarer
Postat av: Sindy

fyfan va arg jag blir på det jag precis läste... hur fan kan man bara gå förbi en stackars gubbe sådär?!?! jävla egocentriska, självupptagna människor!!

2010-09-02 @ 14:49:07
URL: http://sindys.blogg.se/
Postat av: Patty

Åh syster du e så fin <3



Jag håller fullständigt med dig, folk i allmänhet är SKIT... dom struntar fullständigt i om det är en gubbe som ramlat, en gumma som snubblat ner i t-banaspåret, en liten pojke som behöver hjälp, en kvinna som blir slagen, en tonåring som blir rånad....jag har sett det mesta syrran...och alla gånger har jag ingripit... och blivit förvånad hur människor bara går förbi och låtsas som att detta inte hände...det är som att de sätter på sig sina "ignorera alla utom mig själv" glasögonen... och ja... precis som du har det fått mig att tänka.



Jag undrar ofta vilken jävla sketen värld det är vi lever i...där folk bara skiter i varandra...



Usch usch usch...men det är bra syster...även om vi är ett få anatal...så finns det människor som vi som bryr oss...



Love u!

2010-09-02 @ 20:47:13
URL: http://patitas.blogg.se/
Postat av: Cristian Castro

va nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser :D true story de där, helt sjukt att folk kan va så fittiga !!

2010-09-02 @ 20:51:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0