Mhm

En tanke är en idé i rörelse.

Väntar!

JAPP DE BAD PATTY ATT VILA ETT PAR TIMMAR GAV HENNE NÅT LUGNANDE ÅT VÄRKARNA.... PATTY SA ATT HON SKULLE HÖRA AV SIG NÄR HON HADE VAKNAT FÖR ATT SE HUR DE SKULLE GÖRA DÅ... NU ORKAR JAG INTE MER SKA ÅKA TILL SJUKHUSET NU NÄR MATI ÄNDÅ HAR HÄMTAT NIKOLAS.

JAG SKA TA MED MIG ALLA MINA BRA VIBBAR SÅ LILLA ALIEN KAN KOMMA UUUUUT :D

STAKARS PATTY! HAR SÅ ONT... NU SKA JAG ÅKA OCH TA HAND OM HENNE!!!





KRAAAAAM <3

OMG

PATTY HAR ÅKT IN TILL SJUKHUSET FÖR ATT HON HAR SJUKT MYCKET VÄRKAR! DE TRÄFFADE DOKTORN OCH SA ATT DE MÅSTE VÄNTA FÖR ATT HON ÄR BARA 1 CM ÖPPEN SÅ DE BAD HENNE ATT GÅ I 1 TIMME O SEN KOMMA TBX FÖR ATT SE OM NÅGOT HAR HÄNT. JAG ÄR SÅ JÄVLA NERVÖÖÖÖS JUST NU. LILLA ALIEN MÅSTE KOMMA UT IDAAAAAAAAAAAAG :D

SÅ NU ÄR DET BARA VÄNTA IFALL DE LÅTER HENNE STANNA PÅ SJUKHUSET ELLER INTE!!! OM DE LÅTER HENNE STANNA ÅKER VI IN PÅ EN GÅNG... DÅ ÄR DET BEBIS PÅ GÅNG!! ÅHHH SÅ SPÄNNANDE SYSTER!!


JUST NU ÄR DET BARA ATT VÄNTA OCH VÄNTAAAAAAAAAAA <3


PATTY

Lägg av och va lugn!
Släpp allt och bli dum, dum, dum, dum, dum

hahaha nej lite humör måste man ha!!!






ALLT KOMMER GÅ BRAAAAA <3

Tisdag

Tjena tjenixen tjenareee!

När ska min syster föda egentligen? dagarna går och går och ingen bebis kommer! komigen nu da lill bebisen där inne kom ut då så tia Danny och kusin Niko kan träffa dig :D jag är så ivriiiiiiiig. Stakars Patty också som bara vill föda.

Aja idag har jag inte gjort så mycket var i Alby och lämnade några papper till BotkyrkaByggen angående bostadsbytet. Vi får hoppas nu på det bästa :)


Jag ät suger på pescado frito med papas con mayoooooooooooo! är det någon som kan fixa? någon? hahahaha






Ah nu ska jag måla med lillen! byee

Mamiiita <3

När vi bodde med mamma hörde vi hennes musik dag in dag ut och vi HATADE det och visste ej vart vi skulle ta vägen...

Idag när vi inte bor tillsamans är det underbart att lyssna på de och minnas! Te amo mamita linda <3



MATIA BAZAR - SOLO TU






Gianni Bella - Estás







PALITO ORTEGA - Prometimos no llorar





Amanda Miguel - Así no te amará jamás




Marisela- sin el


Hej :D

Oj! super länge sen jag skrev.....

Kan berätta att jag knappt har suttit vid datorn har mått så piss och illamående! Fy. Nu mår jag samma lika men var tvungen att uppdatera lite :P

Vi har haft det super mysigt de här dagarna speciellt i helgen.... i lördags var vi i Kista hos mormor och Sindy, vi käkade med hela familjen och firade EL 18 såklart :) Chiles Nationaldag.




Här är några bilder som jag snodde från Patty.








Dagen efter i söndags så var vi hos Tomas familj i Tumba... vi hade det jätte trevligt de är så snälla de.... och maten oj oj oj så myyyyyyycket mat och så gott muuuuuuums :)) önska jag inte hade mått så dåligt bara :( men men Tomas åt för mig och för alla hahahaha. Och Nella om du läser detta så tack suuuuuuper mycket för lånet av böckerna. Juste jag ska börja plugga till körkortet för er som inte visste! Bra va? :D


Nu ska vi äta mackor och dricka Oboooy! hare bra hej

Worm inside your face


Asså kolla hur killen skrubbar och skrubbar bort maskar som lever i och på hans ansikte!

WAKALAAAAAAAAA


BORING



VISSTE NI...

Att hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag?



HAHAHAHAHAH


 

 

SKAFFA HAMSTER? NEJ TAAAACK


God kväll

Det är as roligt att kolla på barnfilmer med Niko jag får massa minnen från när vi va små :) idag kollade vi på lilla sjöjungfrun.

Jag sitter och försöker komma på fina namn med det går inte så bra eller vi har kommit på ett par stycken men man vill ju ha många och välja mellan. Har ni förslag?

Ohhhh jag känner mig så tjock och svullen usch!



Såhär känns det just nu




+ mitt illamående





HAHAHAHA HJÄLP!



Jag hade glömt bort hur det var att vara gravid... min Niko är ju ändå 3 år :)
Men jag tror snarare jag hade förträngt detta långt där inne någonstans hahahaha men hur som helst jag va inte såhär illamående med Nikolas. VAD HÄNDER!?


Min syster sa att ingefära hjälper mot illamående! Vad tycker ni ser det gott ut? hur skulle ni laga det?





hahahahahahahahahahaha WTF!!???


Ibland...

Det händer att jag drömmer bort mig och tänker fööör mycket, detta gör mig väldigt fövirrad och ibland vet jag inte vad som är verklighet och inte hahahahaha.


Ibland tänke jag ....


Att allt det jag upplever nu bara är en lång dröm som jag har, och kanske vaknar någon dag som 8årig och har sett hela min framtid

Att jag är från en annan tid, alltså typ från 60 talet eller nåt, inget typ i nuläget passar mig...jag passar inte in 2000-talet!

Att jag har ett syfte här i livet, typ att uppfinna något riktigt stort! Något väntar där....

Jag vet att jag ska vinna pengar...riktigt mycket pengar någon dag! men jag har inte kommit på än vad det är som fördröjer det hela?



Ibland önskar jag att det fanns en stopp knapp i min hjärna så den kunde vila lite då och då men neeeeej, skulle jag skriva ner allt jag tänker på skulle ni bara bli dumma i huvudet.

Typ ringa mentalsjukhuset och be de hämta upp mig. hahaha :((



PLATON OCH ARISTOTELES.... DANNYS VÄNNER!






BARA NI HADE FÖRSTÅTT MIG! hahahha

Min syster <3 Patricia Palma

Jag satt och läste ett gammal inlägg som min syster Patty skrev den 18 Februari 2008 på sin blogg.

Vill bara säga till dig Patty att jag älskar dig också väldigt mycket och jag skulle aldrig kunna leva ett liv utan dig vid min sida. Vi har verkligen haft en fin barndom med så underbara minnen du är världens bästaste stora syster, vi har alltid stöttat och hjälpt varandra... du och jag kan verkligen prata om allt och vi har en av de finaste banden man kan dela i livet med någon. Vi har aldrig låtit någon eller något komma emellan oss. Vi delar också på en väldigt speciell TELEPATI. Vi tänker alltid på samma saker...tycker oftas likadant och känner på oss alltid samma saker.


Du har tagit hand om mig sen den dagen jag föddes och har alltid vart en underbar syster. Vi lekte alltid med varandra även fast vi var så olika. Patty var en riktig fegis som inte vågade göra nåt hahaha och jag va en liten kaxig och tuff unge som slog ner andra barn när de försökte skada min syster :) och dödade alla spindlar som kom i hennes väg. Vi fanns alltid där för varandra <3


När du skrev det där inlägget Patty vem skulle tro att våra liv skulle se ut såhär idag? Jag är så jävla glad och lycklig för allt som du och jag har idag. Du kommer bli världens finaste och bästaste mamma, och jag tänkt dig ska få ett till barn och ska gifta mig så häftigt hur mycket våra liv har ändras. Jag hoppas att vi lär och ger våra barn en lika fin barndom som du och jag hade!


PS. angående vår dröm om Jamaica... vi kan fortfarande åka med det blir hela feta stora familjen med kids o grejer hahhahahaha <3




JAG ÄLSKAR DIG SYSTER MIN <3




DU OCH JAG ALLTID!




En låt till dig patty! :)


Nikolas Daniel ÄLSKAR DIG <3

Va ute och tog en liten promenad men min son, nu är vi hemma och kollar på lejonkungen... han älskar verkligen den filmen har nog sett den 30 gånger sen han fick den från tia patty vilket var för 6 dagar sen typ! hahah


Just nu kolla vi den här delen

Vi älskar den här delen, låter är så sköööööön bara ju! :D

 



Juste jag och Niko tog lite bilder <3

 

 

 


Hey Kaaaaj

Här skulle vi försöka att inte BARA prata om problem.. utan att finna lösningar :D men tänkte berätta att jag mår piss piss piss piss dåligt och tror jag har en liten rebell där inne i magen som protesterar mot allt möjligt! hahahaha :((

Så jag ska göra saker som få mig att må bättre!

Ska gå ut och ta en promenad
Leka med Nikolas som är bäst/proffs på att hålla mig busy! haha
Läsa en bok
Lyssna på musik
Ta ett bad



Tyckte den här bilden va så rolig hahahaha








Så nu är det dax att hämta min lilla tjockis på dagis! Ha en fin dag kraaam

Hihiiii

Familjen Palma Johansson har skaffat sig en ny dator, nu kommer jag nog blogga lite mer =)

denna köpte vi idag på Netonet




Daniella Francisca har gått o blivit svens...

dsc04073 (MMS)

Daniella Francisca har gått o blivit svensk. Hahaha kan ni fatta att jag spelar detta själv av egen vilja! Men vet ni det är as kul.. Och om ni tittar på bilden så var jag en siffra från att vinna en bil. Haha hoppas ni har en fin kväll...nu vet ni söndagar kl 19.00 tv4+ :).


Jag märkte inte hur mycket jag hade handla...

dsc04071 (MMS)

Jag märkte inte hur mycket jag hade handlat hem förens jag la det på bordet. Livsfarlig att sluta röka OMG!! haha


Jag har det väldigt jobbigt just nu och al...

images (1) (MMS)

Jag har det väldigt jobbigt just nu och alla som känner mig vet vad cigg betyder för mig och hur jävla mycket jag rökte. Men fyfan vad stolt jag är över mig själv...så stark man måste vara oj oj oj. Jag vet att jag klarar det här speciellt nu när jag inte bara har mig själv att tänka på! Nu ska jag och niko handla godis läsk och massa gott som ska ersätta cigg :).


Lycklig som aldrig förr <3

Lycklig som aldrig förr <3


HALLÅ DÄR!

 

Om du för en dag skulle sluta tänka på dig själv och dina problem. Slutade vara så EGO! Missförstå inte mig nu förklarar strax vad jag menar.

 

Vad händer med oss egentligen?

 

Idag på morgongen blev jag väldigt arg och ledsen! Jag promenerade från perrongen upp till buss 2 som jag tar till jobbet varje morgon, rulltrappan funkade inte så det var andra utgången som gällde. När jag började närma mig får jag syn på en gammal gubbe som har ramlat ner för trapporna och 20-tals människor som bara går förbi och skiter fullständigt med att hjälpa han. Jag springer snabbt fram till söta gubben och tar tag i han hårt och hjälper han upp. Sen säger han till mig..

 

  • Tack gud, du är den ända som såg mig. Jag ropade men alla verkade ha viktigare saker än att hjälpa en gammal gubbe som mig

 

Han verkade väldigt andfådd när vi kom upp så jag sprang in på 7-eleven och köpte vatten till min nya vän (söta gubben), efter 5 min gav han mig en stor kram och önskade mig en bra dag på jobbet.

 

När jag satt på bussen började jag tänka, hur FAN kan människor vara så jävla självupptagna att de låtsas verkligen som att de inte ser detta! Och tror mig jag vet att alla de som gick förbi såg han men lekte dumma! De hade antagligen bråttom till jobbet eller hade ”viktigare” saker att göra. Hur kan man vara så? Det är samma personer/omgivning som inte heller erbjuder sin plats till äldre/gravida/sjuka på tunnelbana eller bussen. Låtsas som att man inte ser de. Du skulle inte tycka samma sak om det vore din pappa, mamma, bror, syster, farmor, farfar låg där eller hur?

 

Så vad förlorar du på att för en dag, bara en dag!Blockera DINA egna problem? INGET!

Däremot så lovar jag att du kommer må mycket bättre i själen, gå en ett leende på läpparna samt smitta av din lycka till omgivningen.

 

Kolla runt omkring dig och se vad du kan göra för att få andra att må bättre. Det kan vara vänner,familj,främlingar vem du vill.

 

Du kanske får bättre relation med någon, finner nya vänner, hittar en ny partner eller som jag då som blev kompis med en som spelade musik ute på gatan förra månaden.

 

Va snälla mot de! ge en peng då och då, jag lovar de bits inte.....ganska trevliga däremot :D

 

 

Ibland känns det SUPER dåligt... och att livet är orättvis mot en, men det är inte förens man slutar vara så ego där man faktiskt märker att det finns människor med mycket värre problem runt om i världen. VAR TACKSAM FÖR DET LIVET DU HAR!

 


OCH SNÄLLA SLUTA VA SÅ BITTRA,SJÄLVUPPTAGNA OCH BÖRJA LE ISTÄLLET OK??!

 

 

 

//Daniella


Kvinnor från Venus... Män från Mars?

 

Jag berättade lite kort igår för min syster att jag har läst en bok som heter Handbok för pojkvänner... jag VET att det är en bok för killar men så nyfiken som jag är var tvungen att veta vad den handlade om och vad som pratades där liksom! hahahaha

När jag började läsa boken så tyckte jag att mycket stämde och mina första tankar var...

 

- Ah men shit varför läser inte alla killar i världen den här boken? här står det allt de behöver veta om oss. Halåååå?

- Precis,Typiskt att killar tänker så, han som skriver fattar precis vad tjejer behöver!


MEN! Redan efter ett par sidor så märkte jag att det va så hemskt mycket saker som killar skulle förstå, göra och ändra.... då kändes detta helt plötslig inte lika kul att läsa? att inse hur pass kräsna tjejer verkligen är. Killar har verkligen stort press på sig att vara ”bra”eller ”perfekt”.Och det tjejer gör väldigt ofta som är FEL är att jämföra sitt förhållande med sina väninnors tex..

 

Pernilla säger att Henke alltid frågar hur hennes dag har varit, varför kan inte du visa intresse på samma sätt? Bryr du dig inte om mig längre eller?

 

Karin visar alltid fina presenter som hennes killen ger henne, varför gör du aldrig sånt?

 

 

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här boken, vissa saker stämmer och andra säger emot sig själv. Du ska absolut alltid vara ärligt mot din tjej och berätta som det är istället för att krångla till det med massor av lögner, tjejer får alltid reda på sanningen. Men samtidigt senare i ett annat kapitel läser jag att när tjejer frågar..

 

Älskling har jag gått upp i vikt?

Tycker du att jag är tjock?

Var maten god?

Visst var det trevlig att träffa mamma och familjen?

 

Att vid såna tillfälle är det helt ok att ljuga för sin tjej för man vill inte göra henne upprörd. HM? Och vi tjejer bestämmer oss ALDRIG! Ljuger killar så gör vi världens krig för det... och skulle de vara för ärliga ibland skulle vi bli ledsna och arga!

 

Men fan! Män har det inte lätt!

 

 

 

 

Här är några exempel på hur det kan se ut:

 

Tankeläsaren- Vi förväntar oss alltid att de veta VAD som pågår därinne, vad vi tänker, varför vi är ledsna. Och att veta att de inte har en aning får oss att må dåligt och tro att de ej bryr sig om oss.


Bekräftelsen- Vi behöver ständigt få höra hur mycket de älskar oss, att livet inte skulle ha någon mening ifall vi inte fanns... att vi är den snyggaste kvinnan som finns. Om vi inte får höra detta ofta blir vi osäkra och får för oss 100000 tankar i huvudet.


Överanalysera: Vi tjejer har en tendens att prata och prata och prata och prata om problem för det får oss att må bra, kommunikation är väldigt viktigt för oss. Men när ens egen kille inte ger respons samt inte har något att säga blir vi väldigt sura (hur ska du inte ha något att säga eller tycka efter allt jag har pratat om, driver du med mig?)

 

Vi förväntar och kräver att de ska va en kopia av oss. Tycka,tänka och göra precis som oss, vi måste helt enkelt acceptera att kvinnor och män är väldigt olika och löser ”problem” på olika sätt.

Kvinnor tycker om att älta och älta om samma sak hela tiden dag in dag ut tills man blir ”gnäll kärring”. Om de har gjort nått fel så räcker det inte med att de ber om ursäkt eller att de försöker fixa saker...vi måste ständigt påminna de så fort vi har chansen om vad de gjorde för fel, hur dåligt man mådde, vilka konsekvenser det fick bla bla bla bla..

 

Medan de åt andra sidan försöker verkligen lägga saker bakom sig, och titta framåt. Kanske ska vi lära oss lite från de också? Så vad är rätt och vad är fel? Att finna en balansen är svårt.. men inte omöjligt!

 

Men jag håller verkligen med att killar ska försöka lite mer i sitt förhållandet. Våga öppna sig mer och visa mer känslor INTE satsa på autopilot och ta sin partner för givet. Förhållandet är något man måste vara väldigt rädd om! precis som en blomma måste man vattna den varje dag för att den ska må bra och få liv i sig.

 

FÖRLORA ALDRIG HOPPET! Det var en man som skrev den här boken alltså finns det hopp om att vissa killar hajjar grejen hahahaha. Vi får hoppas att killar läser den här boken.

 

JULPRESENT? Hahahaha

 

 


Och snälla gå hem och va extra snäll mot din kille/bror/pappa idag så får du se vilken reaktion de får?

-Gumman mår du bra?

Hahahaha

 

 

 

 

 

byeeeeee // Daniella


RSS 2.0