Du bestämmer!

 

Dag in dag ut söker vi hjälp... vi försöker hitta förståelse i allt som händer runt omkring oss, oftast pratar vi väldigt mycket problem. Ibland kan man inte rå för det, problem på jobbet, problem hemma, problem med killen, problem med pengar, problem problem problem. Vi lägger ner alldeles för mycket tid och energi på dåliga tankar, på vad vi inte vill ska hända på och vad vi inte vill göra tex


Oh jag har så ont i huvudet

Det går så dåligt på jobbet

Jag kommer inte kunna betala alla räkningar

Hatar när min kille gör så

 

Man pratar och tänker bara på det man hatar och det man inte tycker om. Ibland pratar vi till och med dåligt och tror dåligt om saker som inte ens har hänt!

 

Nu när jag är förkyld kommer jag säkert bli jätte sjuk och missa jobbet

Det kommer säkert inte gå bra med ”det”

Det kommer bara bli värre med tiden

 

 

Allt sånt gör att man faktiskt drar till sig dålig energi och detta slutar med att man får allt man inte vill istället. DU ÄR VAD DU TÄNKER kallar jag det!

 

Man ska lägga ner mycket tid på hitta lösningar och prata om vad man istället vill göra, saker som du vill ska hända och mål du vill nå

 

FOKUS FOKUS FOKUS PÅ VAD MAN VILL ISTÄLLET!

 

 

Så jag har bestämt mig att verkligen försöka att stänga av allt negativ och är det någonting som inte får mig att må bra att istället tänka på det fina jag har just nu i livet och tänka på vad jag kan göra från min sida för att ändra situationen.

 

Är det något som får dig att må dåligt? Få slut på det NU och sluta klaga.

 

Vi kan inte sitta passivt och vänta på lyckan. Lycka kommer genom handlande och aktivitet.

 

 

 

HITTA DIN VÄG....SKAPA DIN EGEN LYCKA! <3

 


Drömmar/undermedvetna... blup blup blup

Jag är en person som väldigt ofta har väldigt skumma drömmar, ibland kan det handla om verkliga händelser som har andra avslut på mitt liv... och ibland kan de ha noll betydelse som den gången jag drömde om en röd boll som studsade nonstop, hela min dröm gick ut på det...

Ibland kan jag också styra mina drömmar alltså att jag själv bestämmer vad jag vill drömma om och vad de ska ha för handling, ibland till och med hur ofta jag ska drömma de...jag har haft typ del 2,3,4 fortsättning på det jag har drömt.
Ganska häftigt men också lite läskigt. Det händer att jag utnyttjar detta ibland och bestämmer mig att drömma om ett problem som har dykt upp för att se om jag hittar någon lösning och alternativ som jag kanske har svårt att se medvetet. Ibland kan det undermedvetna ge en lyft och hjälpa väldigt mycket.


Sen finns det såna drömmar som man absolut hatar..när man drömmer om hemska saker som man är rädd för tex att förlora någon i familjen,kärleken ska strula eller bli av med jobbet. Men jag vet att alla drömmar har olika betydelse så därför tycker jag att man ska ta reda på vad drömmar betyder. Ibland kan man få svar på väldigt mycket som ligger där bakom huvudet, som man helst undviker att se.

 

Det mesta vi upplever vardaglig, vårat sätt att bete oss, vårat humör, även våra tankar, är totalt styrda av vårat undermedvetande. Och vi ser bara vad vårat undermedvetna tillåter oss att se, vi hör bara vad vårat undermedvetna tillåter oss höra, allt annat är borrfiltrerad av våra försvarsmekanismer.
Att bli medveten om betydesen av sina drömmar och lära sig att tyda de är en metod man kan använda för att nå en djupare förståelse om vad som händer runt om kring ditt liv. Vem man är och vad man bär med sig omedvetet
påverkar tankar,känslor och handlingar i det verkliga livet.

// Daniella


Hej igen!

VÄLKOMNA till min blogg  =))

Jag råkade radera mitt konto eller min blogg förut när jag pratade på telefon med en kund på jobbet....haha flummigt men min söta syster räddar mig alltid och lyckades göra den ännu finare! TACK TACK TACK

Min blogg kommer dessvärre inte handla om samma saker som förr, mer än så tänker jag inte berätta just NU. Antingen kommer du älska det du läser och kanske känna igen dig själv i det jag skriver eller så är denna blogg inget för dig.JUSTE!

... Följer du dina drömmar? Eller lever du någon annans dröm just nu? Eller är du en sånn som nöjer sig med existensen?

Det är du...och bara du som skapar din egen lycka! Glöm aldrig det!


Au revoir... // Daniiii

Systrar - TEST 1Med henne kan du dela
både sorger och skratt…
En syster är en gåva
– en ovärderlig skatt.

En syster är en liten bit 
av barndomen som 
aldrig kan gå förlorad 
/Marion C Garretty

En syster är den första att kritisera dig, 
men om någon annan försöker göra det 
kommer din syster att försvara dig till världens undergång. 
/Lisette Favier

Även när du är sjuttio 
är du bara sju i din systers ögon 
/Pam Brown

Att vara systrar och vänner 
är dubbel lycka 
/Anonym


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0