En trevlig dag i Vårberg :)



















MIN SON!

Åh min lilla pojke har blivit så stor.. imorgon fyller han år, och jag blir ledsen :( han växer så snabbt!


Tänka sig att för 4 år sen låg jag hemma hos mamma med världens värkar som höll på döda mig..och nästa dag kom du till mig! Jag höll dig i mina armar och ALLT ändrades mitt liv! Du gav mitt liv en mening <3



JAG ÄLSKAR DIG NIKOLAS! DU ÄR DET FINASTE JAG HAR!!





Nu ska jag gå möta tio som ska hjälpa oss med att handla lite grejer till imorn! Och Nikitos present oxå som jag tror han kommer älska! :D



Ha en fin Fredag <3

USCH!

Asså de här järntabetterna är inte trevliga alls!!! Fyyyyy och då menar jag inte att de bara är äkliga i smaken utan det blir de värsta toalett besök i mitt liv!!



Järntabletter + Toaletten =


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ









HAHAHAHAHAHAHA


God Morgon!

Ahhhh vad mätt jag är...tror jag åt för mycket frukost...usch.. + att jag får knappt plats med maten jag äter.. inget utrymme till något alls...

Så hur mår ni denna fina Torsdag? Jag mår super bra allt känns underbart <3
Önskar man kunde spola fram tiden liiiiiiite snabbare bara, men näää man ska inte vara allt för kräsen :P

Igår träffade jag Patty, Sofi och Lulo en snabbis i Hallunda centrum..de hade massa ärende att göra så jag passade på att vara med min fina fina sobrinita..och passade henne lite medans de höll på med sina grejer.



MIN SÖTA NYCKELPIGA





Så idag är det tänkt att vi ska träffas alla tjejer och ha det mys mys på någon park..fråga mig inte vart, för jag fattar verkligen nada...en säger en sak de andra säger en annan... så VART SKA VI? hahahahaa

ÖNSKEMÅL! Gärna ett ställe med en toalett i närheten eftersom jag kissar typ 5 gånger i timmen...och ett ställe där det finns täckning ifall jag föder! haha

Aja jag tror att vi kommer ha super kul! och vi ska träffas tidigt så man kan njuta av dagen.








HARE BRA HEJ!! // LA MOSCA BBBBBZZZZZZZZZZZZZZZ

Håller det sig?

Fan det här vädret upp och ner hela tiden.. om ett par dagar ska det tydligen komma snöblandat regn.. ööh? :(

Hm hoppas de har fel och vi får en super Ryskvärme som förra året! haha :D

Dagarna känns väldigt sega nu sista tiden, jag försöker inte tänka så mycket på förlossningen och på att jag vill att bebisen kommer snart snart snart! Hmmm vad kan man göra för att sysselsätta sig de här dagarna fram tills bebisen bestämer sig att ploppa ut?...

Jag har typ varvat alla comedias som går att kolla på... och de som inte har tagit slut måste jag vänta på att ett nytt avsnitt ska komma ut hela tiden! HATE IT!!!







Aja nu ska jag fixa mig... måste dra senare och betala räkningarna JIPPI! not hahah


26 April

JA NI...DÄR FICK NI VÅRA DAGAR PÅ BILDER! HÄRLIG PÅSKHELG HAR DET VART!


Idag har vi vart ute med Syrran,Sofi,Lulo,Naty och Oliver här ute i Hallunda ...vid en park! Sen blev det fult väder och det började regna..men det kanske ni oxå märkte :P


NU SKA JAG UMGÅS MED MIN FINA FAMILJ OCH SEN LÄGGA NIKOLAS..

HARE BRA HEJ! <3

24 April

Familjeträff <3





 





















23 April

En fin dag ute i solen :)





 


22 april ..

En trevlig Fredag med de bästa ;)








 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Toño är en RIKTIG fuskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!! BARA SÅ NI VET!

Hahaha

Ahh klockan är 02:18 och jag kan inte sovaaaa vaknade till och kan nu inte somna om..


Så över till en annan sak...

Hahahaha kan inte va skönt att sova på den här om man ska tälta

SÅ FEEEEEEEEEEEEL... hhahahaa








LIGGUNDERLAG? INTE RIKTIGT! :P


Hoppas Hoppas! :)


Åh....



Fick reda på att en gammal kompis har fått sin bebis! Åhhhh vad gulligt.. hon som har väntat så länge och gått över tiden! Äntligen har hon sin bebis i famnen. Grattis Mari till din flicka! och lycka till med allt.





AAAH NÄR KOMMER VÅR DA? PFFFFFFF SEGT :p

Onsdag... 2011/04/20

Idag började dagen väldigt bra.... jag kunde sova lite längre än vanligt oxå :P

Klockan 11.30 ungefär går jag och möter upp pame i centrum, hon följer med mig o handla...strax efter det rör vi oss mot mig. Tanken var att vi skulle sitta ute men vid den tiden var det super molnigt. Vi hade det trevligt här ...och pratade och pratade en massa.

vid 15.30 går jag ner till dagiset och blir VÄLDIGT arg på personalen som har tappat bort Nikos jacka...ingen jävel visste vart den var. Ahhhh och vi hade brottom... efter att vi leta och leta och leta och letaaaaaa.. så sa jag till henne att vi ska dra för vi har brottom.... men när vi kommer tbx vill jag att hon har hittat jackan!

Vi hinner inte gå så långt så hör jag att hon springer fram tills och och säger.. jag hittade den! Ajaaaa
Efter det skyndade vi oss till centrum för min stora pojke skulle på sin första tandläkarbesök :D
Det gick bra och de sa att han hade jätte fina tänder..han va så duktig han <3



Efter det så sätte vi oss ute och käkade glass!



Niko med sin glass....som hade en smile gubbe? haha skumt!
nåt nytt tydligen..





Och den här goda åt jag :D







Det var min dag iaf! SAYONARAAAAAAA

Veckans Horoskop :)

Gäller för perioden 18:e april – 24:e april




Oxen 21/4-21/5

Det finns en risk att du dragit på dig förseningar inför den kommande veckan och du jobbar hårt för att komma i kapp. Lagom till påsk träder dock solen in i ditt tecken och du återfår ditt lugn. Du är fortfarande lite mer känslig än vanligt och det finns en stor risk att du överdriver eller tar ett uttalande alldeles för personligt. Försök att påminna dig själv om att speciella tillfällen ofta förbättras genom en oförutsedd utveckling.

Tvillingarna 22/5-21/6

Det kan finnas en risk att du har missat något. En obetalad räkning, ett möte eller annan viktig information. Än finns det tid att ställa allt till rätta och särskilt om du är beredd att betala lite. Du kommer även långt med smicker den kommande veckan. Påskhelgen bjuder på nöjen, positiva oväntade överraskningar och många skratt.

Kräftan 22/6-22/7

Planeten Uranus bjuder på många överaskningar den kommande veckan. Vare sig det handlar om att du måste tänka om och ändra ett arrangemang i sista minuten eller om någon annans handlingar omkullkastar dina planer. Nyckfulla Uranus gör dessutom att du inte kommer att kunna förutspå dina reaktioner. Nu är det dessutom dags att kasta regelboken och gå ifrån traditionen. Dina ansträngningar ger inte nödvändigtvis resultat just nu, men framöver. Ett tips är att vara tolerant mot människor som tycks göra livet onödigt svårt.

Lejonet 23/7-23/8

Har du någonsin inte sett fram emot en händelse för att sedan upptäcka att du faktiskt hade riktigt roligt?   Att förväntningarna skiljer sig från verkligheten den här veckan är inget ovanligt och även om veckan får en något trist start ljusnar det under påskhelgen. Venus sätter dig i kontakt med människor som lyfter ditt humör, eventuella missförstånd reds ut och en lång resa närmar sig…

Jungfrun 24/8-23/9

Det kan vara svårt att övertala människor att se saker och ting ur ditt perspektiv, speciellt i början av veckan, så i stället för slösa din tid och tålamod gör du bäst i att agera ensam. Lita på din egen kunskap och påhittighet. Pengar kan stå i vägen för dina planer och är du inte beredd på en viss förlust gör du bäst i att kompromissa. Den här påskveckan blir inte som vanligt.

Vågen 24/9-23/10

Du är i harmoni med kosmos och redo att avsluta ett kapitel och öppna ett nytt. Dra ett streck över det gamla, även om det kommer fler tillfällen för en nystart under 2011 så är detta ett av det bästa. Om du planerar ett evenemang för påskhelgen ska du inte förvänta dig att ritningen följs. Vädret, oväntade förseningar eller andra gästers unika bidrag gör att mallen ändras. Just nu sprakar kärlekslivet, njut!

Skorpionen 24/10-22/11

Släpp regelboken och lita på din och andras erfarenhet. Planeten Uranus dominerar den kommande veckan och saker blir inte riktigt som du tänkt. För det mesta handlar det om positiva överaskningar. Påminn dig själv om att spontanitet är kärnan till njutning. Under helgen påverkar Merkurius ditt tecken och du har nu riktigt bra att bryta gamla mönster och nå dina mål.

Skytten 23/11-21/12

Påskharen har några ess i rockärmen och saker och ting ställs på ända. Starta veckan med att skissa fram några katastrofplaner. Du kanske inte behöver dem, men de ger dig sinnesfrid. Du gör bäst i att inte lämna något åt slumpen och undvik att reta upp någon som du vet har kort stubin. En oväntad romans kan vara   på dagordningen.

Stenbocken 22/12-20/1

Påsken firas vanligtvis med familjen, men i år finns det oförutsägbara händelser att handskas med. Kanske har du valt göra något annat.   Bli inte förvånad om du måste tänka om när det gäller ett arrangemang. En familjemedlem kan ha ett tillkännagivande att göra och du kan hamna mellan två stridande släktingar, men det blir troligtvis kortlivat. Se även upp innan du gör förbättringar hemma, ett ögonblicks brist på fokus med ett verktyg kan lämna dig med större problem än när du började…

Vattumannen 21/1-18/2

Nu måste du vara cool, lugn, samlad. Antydan till ett problem i början av veckan bör ses som en röd flagga och planer som gjorts kan komma att kastas om. Potentialen för välkomna överraskningar och plötsliga genombrott är hög. Ta kontakt med människor som är viktiga för dina planer långt före ankomster och avgångar och om det har skett ett missförstånd, kommer du förmodligen hitta alternativ som fungerar lika bra. En sak är säker, de närmsta dagarna kommer inte att bli tråkiga.

Fiskarna 19/2-20/3

Finanser står på dagordningen den kommande veckan och det kan handla om ett större kontrakt och åtaganden som ska undertecknas. Förlita dig inte på minnet eller på muntliga avtal och i synnerhet inte när det kommer till kontanter. Håll också ett extra öga på värdeföremål. Nyckfulla Uranus gör att veckan blir spännande och du kan mycket väl vinna på lotteri.

Väduren 21/3-20/4

Du jobbar för högtryck den kommande veckan. Du har en lång att göra-lista och krav ställs på dig från alla möjliga håll. Håll huvudet kallt och prioritera. Den 21:e träder Venus in i ditt tecken och påsken bjuder på positiv utveckling, kärlek och en överraskning eller två. Kanske handlar det om ett romantiskt förslag du absolut inte hade väntat dig.




Hejhååå







Igår kollade vi på en unge i minuten ett program som går på 4:an på måndagar.... Känns ju lite läskit o veta att snart är det vår tur, vi som åker till sjukhuset och ska få träffa vår underbara lilla bebis för första gången <3

 



Jag har bestämt mig att inte skriva en som kallad förlossningsbrev! ...

Har funderat och funderat på vad skulle jag vilja? Hur ska min förlossning se ut om jag får bestäma? Vad ska jag välja för smärtlindrig och önskemål bla bla bla. Sen insåg jag att jag orkar inte vilja en massa jag hoppas på det bästa så slipper jag bli besviken som med mitt förra barn när allt blev som jag INTE ville..eller trodde.. såå ahh



Idag följde min söta syster mig till Liljeholmen för en ultraljud/kontroll.. TACK SÅ MKT! Och jag fick mitt minneskort tbx yäääääääääääääz :D


Nu ska jag fixa lite grejer här hemma..



PS. JAG VILL HA SOMMAR TACK!



 

 


HARE BRA HEJ
!


Härligt!

Efter att hämta Niko på dagis tog jag med han till en lekplats han älskar....

Jag gick sakta sakta... och Niko bara axade järnet från mig i sin trehjuling hahahaha ja va tvungen att säga åt han flera gånger


Jag
-Niko esperameeeeeeee!!! mamma kan inte gå snabbt...Sakta neeeeeer!

Nikolas
- Mamma skynda dig! snabbare snabbare!


Hahaha jag fick kämpa för att komma ikapp han...





Vi hade det super trevligt tillsamans! Så stor han har blivit <3












Las teleseries, comedias.... telenovelas blabla


Höll på att läsa pattys blogg.... gamla gamla inlägg och långa långa dagar när hon va gravid i vecka 38 och behövde sysselsätta sig...

Dagarna kändes som evigheter... hon ville bara att tiden skulle gå snabbt! vad skulle du göra hemma? hur skulle du fördriva tiden?



HALÅÅÅÅ PATTY! VARFÖR KOLLADE DU INTE PÅ COMEDIAS??? VAD TÄNKTE DU MED/PÅ?
:P



Ska nog skaffa den här ;)




hahahahah <3

Måndag.... 2011/04/18

Jag har vart uppe sen klockan 06.00..usch hatar att inte sova bra men det gör jag aldrig längre sååå aja, har skit ont i ryggen och det är så ljust ute så jag kan inte somna om....



Så här sitter jag med min kopp kaffe och undrar vad jag ska hitta på idag?



Ingen fomingo idag inte!

Idag har vi haft det super trevligt.... solen titta fram hela dagen lång!


Vi mötte upp Patty här i hallunda som skulle hämta ut lite knark från direkten haha :P efter det drog vi till Fittja ..handlade dricka och massa gottigott och rörde oss ner mot la cancha...
Där satt vi och snackade, skratta umgicks ..vi hade det super mysigt. Nikito lekte och lekte ville inte ens komma och sätta sig med oss...så han hade roligast tror jag :)

Nu är han super trött så jag ska gå lägga plutten...Efter det ska vi nog bara ta det lungt!

Fan jag glömde IGEEEEEEEN....patty mitt minneskort! WTF fiskminne asså...varje gång vi ses samma skit..buuuuuuuuuuuuuuhh


Vill bara attt dagarna ska gå snabbt! fast ändå inte jag är super rädd inför min förlossning... jag är nog mest rädd att saker ska gå fel som förra gången :/


AHHHH KÄNNER MIG SÅ STOR OCH KLUMPIG...vill bara föda usch! kom kom bebis!!!




HALÅÅÅÅ HALÅÅÅÅ



Jag letar efter en person som jag saknar! HAR NI SETT HENNE????

Fina smala bruna daniiiiiiii! Något som har sett henne? ring mig omedelbart!!!!

Jag lovar att belöna med en massa påskgodis!! hahahaha







Aja Hoppas ni har haft en trevlig Söndag! Chauuuuuuuu

Solen?

Skulle det inte va soligt och fint väder redan vid 08.00? hmm aja jag hoppas solen dyker upp snart...vill ta ut Nikito på en promenad och vill helst ha fint väder då :P


Så över till en hel annan sak... Vad tycker ni om nördiga killar?


Läste en sak på en tidning....

Tycker du att smarta män är lite tråkiga? Tänk om.

Den klipske mannen är perfekt för dig om du vill ha en kille som håller sig till bara dig. Enligt en undersökning i Social psychology quarterly finns det nämligen ett klart samband mellan högt IQ och trohet – de med lägre IQ är helt enkelt mer benägna att vara otrogna. (Så klart, eftersom de inte är smarta nog att inse att det är fel att bedra dig.) Enligt undersökningen har alltså de smarta männen lättare att styra sina drifter och att hålla ett löfte. Så, det kanske inte är så dumt att förbise hans beroende av Joltcola och långa nätter framför datorn …

 

 

SÅ SKULLE NI TÄNKA ER HA EN NÖRD KILLE? HMM? MAN KAN JU ALLTID GÖRA OM DE? EXTREME MAKEOVER :P

 

 

FÖRE




EFTER






HAHAHAHAHA

Tjosan!


Kom nyss hem.. har vart i alby hos söta Naty och Oliver..hade förresten super trevligt med er.. aunque fuera un ratitoo!! hemmafrugan Naty lagade mums mat hahaha..tummen upp för det, men jag han aldrig dricka den berömda kaffet! Puxaaaa po Naty du får skicka den med hemleverans! :D

Idag blir det relax hemma bara... Tomas vill klippa sig så gissa vem som måste göra det? jo jag så klart haha! men det är kul att han litar på mig med sånt :D ... Han blir alltid fin med mig



Aja nu får det bli bryggkaffe för min del da....





Finaste <3<3<3



Min prinsessa har blivit så stor!! Tias finaste flicka love uuuuuu









OCH SÅ HAR VI MAMMAS KUNG! FINASTE NIKOLAS <3






Det här var för någon dag sen när vi vandra ute och lekte!! Niko överlycklig med sin sparkcyckel.

Sååå besviken....


Hur kunde sakerna gå så långt? var det du eller var det jag? Klart det var du ALDRIG kommer jag tänka annorlunda! hur mycket du än försöker vrida och vända på saker.

Efter det du skrev är jag super besviken på dig! hur kan du sjunka så lågt att du spottar på mig..leker offer och tycker synd om dig själv när du vet att du startade allt det här. Vad vill du nu? att folk ska säga aja du försökte iaf? eller hålla med dig i något av det du skrev? Du är en sån person som skriver och säger saker så att du ska bra ut som person... inte för att saker och ting kommer från hjärtat eller från en äldre vänskap. Jag visste att sakerna var twistade mellan dig och mig men inte trodde jag det skulle sluta såhär.


Hm min babyshower hit..min babyshower dit? märker du själv hur töntigt det låter...

Varför skulle jag bjuda dig när vi varken ses eller pratar?
Du har visat 0 intresse i att vilja vara min vän.. du har aldrig tagit upp luren och velat prata med mig. Snacka eller träffas.

Du snackar om alla saker vi gjorde som familj när du ej var bjuden, tycker du verkligen det är så konstigt att du inte var med på sånna saker längre när det va du som valde bort mig från ditt liv...vad trodde du att min egen familj skulle säga till mig att sluta träffa de för att du skulle komma? du sätte dig i den sitsen själv.. du kanske märker nu hur dumt och omgen du var...men det kommer du självklart aldrig erkänna. Inte ens för att rädda en vänskap.

Så det får mig att fråga dig! det här var 1 babyshower, under 1år har DU aldrig bjudit mig när NI har gjort något hemma eller när ni träffas med resten av vår vänskapskrets typ 20000 gånger... och då var jag tvungen att förstå att du behövde tid.. hur långt tid? VA??? hur fucking långt tid? Tycker du inte att det mest logiska var att du skulle pratade med mig ifall du ville ändra på saker..det var ju du trots allt som petade bort mig från ditt liv.

Jag väntade och väntade... på att du skulle höra av dig någon dag och säga att vi glömmer det som hände, eller att du ville ses..kanske vilja ha det som det va förr... men NEJ... det hände aldrig. Och nu kommer du och säger och skriver hur synd allting är? JA DET ÄR DET! men på grund av dig.



Så VAAAAAD förväntade du dig?? När du har gett mig 0 ..nadaaaaaaa! För att du bjöd mig på din babyshower? jag vet att du gjorde det bara för att det skulle se bra ut eller vara "snäll"... det var ju trors allt mina vänner som va där. Men men... skulle du inte ha skrivit det du skrev ...så hade jag nog trott än idag att det fanns mycket hopp för dig och mig...

Så ännu ett år, en sommar där vi inte kan umgås och ha det som förr.. på grund av dig.


Men besviken är vad jag är..för jag vet att vi var bra vänner en gång i tiden. Hoppas du kan vara större människa den här gången öppnar ögonen och inser att du gjorde fel i att döma mig så... och skriva det du skrev. Men jag vet att du kommer säkert aldrig ursäkta dig för detta... ajaaa







END OF STORY!

Hej igen Bloggen! 4 mån har gått snabbt :)

Som ni märker var det ett bra tag sen jag skrev på bloggen...ser ni sista bilden jag la upp? haha tycker det ser så roligt ut, under den tiden i dec tyckte jag min mage va suuuuper stor.


Ja här får ni en då och nu! :)



Dec 2010-12-13                                                                         





April 2011-04-09





Nu känns det verkligen som att man kommer explodera när som helst... vill bara att bebisen ska komma snart magen är ju bara i vägen :P 

Idag vaknade jag väldigt tidigt har vart uppe sen 05.58 för att vara exakt haha...känns så konstigt jag är uppe och kan inte sova medans Nikito sover som en ängel...förut tog jag vara på varje minut jag kunde sova fram tills niko vaknade..men nu har jag gett upp jag sover så jävla dåligt att det är ingen mening att ens försöka...kanske är det en förberedelse för kroppen..bebisen kommer ju ge många sömnlösa nätter eller?  haha

Shit snart är det dax bara 23 dagar kvar! fattar ni? det låter som ingenting. Men varje dag känns lååååång. Hm undrar vad man kan sysselsätta sig med fram tills bebben kommer, blogga? haha :P


Idag ska jag till Alby är det tänkt... Patty och jag ska hälsa på Natty och Oliver :)





Aja God morgon på er! Hoppas ni får en fin fredag <3


RSS 2.0