Hot!



JAG VILL!








Mor och dotter..


NI ÄR SÅ FINA!



Sista veckan...



Nu är det bara 5 dagar kvar till att min man går på semester! Yeeeeeeeei :D


Ja ni vet sen så väntar en lång höst/vinter med massa skift och mindre mkt mindre tid tillsamans...men men


SÅ vi ska njuta så mycket vi kan de här 4 veckor långa semester...hoppas bara vädret är på vår sida vi behöver mkt sooooooooooool till Sverige!




Sådetvade om vad jag längtar till :P



Annars har vi inte gjort så mycket.. här kommer en lite uppdate på vad som har hänt.


Fre - Firade svensson Midsommar med Tomas familj...kan säga att jag hade skit kul! kändes lite ovant sådär men som sagt det ända jag har firat i mitt liv är Midsommarlatino haha. Men nice var det.. alla skrattade,drack,umgicks...käkade tårta och sjöng smågroderna.


Lör - Slappade hemma hela dagen.. kollade på Twilight filmerna som jag ej hade sett! (jag vet fett efter) haha


Sön - Firade min fina morfar som fyllde år <3 . Så myyyyyys det är att umgås med familjen me love it <3





Ja och idag har jag vart vaken sen klockan 5.30 haha katastrof. Tomas gick faktisk upp extra tidigt bara för att jag skulle kunna sova ut..men det är SÅ JÄVLA TYPISKT att jag ändå vaknar och ej kan somna om. Tack ändå min fina man <3. Nu har jag oxå betalat räkningarna så det är jävligt skönt att ha fått det gjort.


Hur ser dagen ut? inte en aning. Nu ska ju Niko ha semester i 8 veckor hahaha så jaaa ni sitta och slappa hemma går inte! fårse hur vädret ser ut lite senare.. Hm undrar vad kusin Sindy ska göra..borde ju passa på att umgås massor med henne nu när hon är ledigt. I miss Chinchong <3


OHHH kaffet är slut! måste sätta på mer. Jag måste vara den ända människan i världen som är vaken så tidigt när sina barn ligger och feeeet sover.... hahaha JUUUUP thats meeee




HA EN BRA MÅNDAG! HARE BRA HEEEEEEJ




Ingen ork!


Jag har verkligen inte haft lust att blogga...

Har inte heller gjort så mycket, igår kom Sindy hit och sov över... vi har haft det skit mysigt och snackat en massa...Alltid lika kul att umgås med henne <3

Juste var med Lulo och Sophi igår hela dagen oxå..Niko hade dagis avslutning haha så de följde med :)

Aja nu har min barn vaknat så jag ska umgås med de! hare braheeeeeeeeeeej



Tråkdag!


Så borde måndagar heta....


I helgen har vi inte gjort så mycket... i vanlig fall brukar vi göra en massa roliga saker med barnen dra ut vad som helst, men så var det inte nu....jag pallade faktisk inte göra ett skit! precis som jag skrev innan. Kul att det finns alltid fint folk som palla komma och hälsa på hahaha.
Nä men jag har ju haft så ont i magen och svanken att jag trodde jag skulle föda igen eller nåt! haha nä men jag fick ju min "första" mens nu efter förlossningen. Odetvadeeee


Så Måndag idag... både Nikolas och Emilia är super förskylda uuusch...Emii har svårt att andas :(( och på Niko rinner det bara snor i floder haha ussch, Nä de ska bli bättre snart!


Jag har lovat Niko att vi ska till bibblan en stund senare...ja stakarn han blir så utråkad annars..han är så van att alltid leka eller göra något på dagis... + att jag älskar biblioteket skulle kunna bo där :D <3




Igår när jag kolla runt på lite mobiler hittade jag detta... En kopia på Iphone


Det heter tan tan taaaaaaaaaan


HIPHONE! hahahhahha och så här ser det ut, ganska lik faktiskt om ni frågar mig.




OCH HÄR EN JÄMFÖRELSE MED IPHONE




Sen har de en som heter Hiphone mini, den skulle jag lätt tänka mig att ha! :D




Rosa eller röd såklart, tror jag skulle välja röd! Älskar rött!



Grymt va?


Ha en bra dag byeeeeeeee!!

Lördag



Idag är en sån dag som jag INTE pallar göra ett skit! bara sega sega sega.. och det har vart as skönt.

Patty och min fina Sofii ska komma en stund och hälsa på. Yeeeeeeeei vad kul! :D
ses snart. pusssss


Love this life and my family!




Lite bilder från veckan som har gått.





TGIF



Idag började dagen med att jag fick en spruta på min högra skinka! så Daniii har plåster på sin potito! haha Ah och för er som inte fattar så fick jag min p-spruta idag och det gjorde SKIT ont....inte själva sticket utan det där medlet de lägger in fyfaaan!


Aja efter det åkte jag vill flempan för att lämna lite papper ( mkt mkt mkt viktiga papper ) . Så nu är det borsta från min att göra lista aaaaaaaaaaas skönt!


Idag ska vi ut... BARA jag och min man, fan vad mysigt! minns inte ens när det var sist vi gjorde något tillsamans själva. Blir ju inte så mycket sånt nu när vi desutom har en bebis. Men idag ska vi få vuxen tid tillsamans och det känns underbart!


Kommer sakna min små troll så mycket bara :((


Aja det var allt för nu. Ska ta en cigg ;)



Ciaooooo bellaaaaaaaa!



Dumma/onödiga saker..


Asså det finns produkter som kommer ut till marknaden. MEN VEM KÖPER SÅNT? FATTAR INTE

VISSA ÄR ROLIGA ANDRA ÄR BARA DUMMA!



























Hahahaha Asså sjuka grejer!


God morgon



Idag var det tänkt att jag skulle ut och gå...men kolla på vädret fan jag pallar inte såå jag bestämde mig att träna hemma idag... köra zumba och bränna sönder allt äkel fett hahaha.


Idag ska Patty och Kari komma.. ser fram emot det, syrran alltid lika kul att umgås med och med Kari alltid så sköna konversationer, sen så har hon inte träffat min fina dotter så det blir kul :)


Sindy! jag tänker på diiiiiiiig.. me tienes preocupada..hoppas du mår lite bättre!! du kan ringa mig när du vill! massa bra energier till dig. Allt löser sig vad du än bestämer dig för ;)


Till Sindy! <3





Hare bra heeeeeej


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH



Jag vill ju oxå ha en expresso maskin..


Varför varför varför hade min syster inte sagt någon om detta!

OOOOOOOOOOOOOH känner mig djup besviken på dig Patricia!!!!!!




Jag skulle vart där redan och drukit en kopp!




fyyy bäst för dig att du kommer hem till mig och tar med dig deeeeeen! :D HAHAHA



Vi tackar...




DU ÄR EN ÄNGEL SINDY SOLEDAD CASTRO MIRANDA!! DU FINNS ALLTID DÄR .. BÅDE PÅ STORA OCH SMÅ SAKER!..FINASTE <3




VI ÄLSKAR DIG





MVH/ FAM JOHANSSON

Ingen lur...



Från och med idag kommer jag vara utan telefon ett par dagar!! :((






Så ni kan nå mig via Tomas efter 5.

Hare bra heeeeeej


Galna du..



OM MIN KUSIN PAULI FICK VÄLJA ....SÅ SLÅR JAG VAD ATT HON SKULLE HA VELAT SETT UT SÅHÄR NÄR HON VAR LITEN! HAHAHAHAHA







BREVID EN KILLE SÅKLART OXÅ ;)


LOVE U KUSIN!



Idag



Idag har jag inte ett skit
att berätta eller jo kanske en grej!


JAG HAR BAJSAT SÅ MYCKET IDAG ATT JAG TRODDE JAG SKULLE SJUNKA NER I TOALETTEN! AAAAAAAAAAAJ


HAHAHA  stakars min poto :((

... FÖRUTOM DET har precis gjort mina 8 min abs...trött trött trött.


Nu ska jag duscha och sen kolla på mina comedias som jag ligger efter med.



Ska man tror på det här...eller inte?




ASSÅ DET LÅTER JU JÄVLIGT BRA NÄR MAN LÄSER DET... VERKAR VARA DE NYA SUPER PILLERNA...


LÄS DET HÄR!!!!




Glukomannan är det senaste viktminsknings påfundet. Denna så kallade supermat som du tar som ett komplement för att gå ner i vikt har fått mycket internationell uppmärksamhet. Och som du antagligen redan har sett, är det överallt på internet i bloggar och framgångshistorier från människor som tydligen har använt pillerna och förlorat 3 - 4kg på bara en vecka. Men vi här på lokal 5 nyheterna är lite skeptiska och inte så säkra på att vi har sett några egentliga bevis för att dessa piller fungerar för viktminskning. Så vi beslutade oss för att sätta dessa produkter på prov. Vad kan vara bättre för att ta reda på sanningen än att bedriva vår egen studie?

DETTA SÄGER HON!


För att komma igång, anmälde jag mig frivilligt till att vara försökskanin. Jag ansökte om en flaska av Skinny Fiber


Mina resultat

Vecka ett

Efter en vecka med dieten och med hjälp av produkten blev jag förvånad över de dramatiska resultaten. Min energinivå var uppe, och jag var inte ens hungrig, en uppenbar sidoeffekt av Glukomannan som hämmar aptiten.

Jag kände mig ärligt fantastisk.

Och jag ändrade inte ens något av min dagliga rutin. På dag 7 gick jag upp på vågen och kunde inte tro mina ögon. Jag hade förlorat 4kg. Men fortfarande var jag inte övertygad. Som de säger du förlorar mycket vatten i början av alla dieter. Jag ville vänta och se resultaten för de kommande veckorna. Men det såg verkligen ljust ut! Jag vägde nu under 56kg för första gången på år!

Vecka två

Efter två veckors användning av tillägget, började jag veckan med ännu mer energi och sov faktiskt mer sunt än tidigare. Jag vaknade inte längre upp under natten vridandes i sängen eftersom min kropp faktiskt kunde slappna av (detta är resultatet av att bli av med gifter tror jag). Plus att jag ändå lyckades förlora ytterligare 3kg, vilket placerade mig på en otrolig 6kg viktminskning på endast 2 veckor.

Jag måste erkänna att jag börjar tro att denna diet är mer än bara en gimmick.

Vecka tre

Efter 3 veckor hade alla mina tvivel och skepsis absolut försvunnit! Jag är nere på, 3 fulla klänning storlekar, efter att ha förlorat mer vikt. Och jag har fortfarande massor av energi. Ganska ofta runt den tredje veckan med andra dieter, tenderar man att tappa fart. Men med Skinny Fiber sjunker inte min energinivå, utan står stadigt under hela dagen. Jag behöver inte längre tuppluren runt 15:00 på eftermiddagen! Och jag lägger dessutom märke till att min mage smälter maten så mycket bättre. Ingen uppsvällning eller pinsam gas efter jag ätit!

Vecka fyra

Efter den fjärde veckan var mitt slutresultat chockerande. Jag förlorade en otrolig mängd vikt sedan jag startade med Skinny Fiber! I själva verket så ångrar alla på lokal 5 nyheterna sig för att inte ha erbjudit sig att vara försökskanin. Efter att ha använt Skinny Fiber i vecka 4 förlorade jag 9 extra kilo. Men för att vara ärlig hade jag egentligen inte mycket mer än så kvar att tappa. Och jag kommer definitivt att fortsätta att ta Skinny Fiber efteråt eftersom det har så många antioxidanter och enzymer som gör att min hud ser otrolig ut.

Jag kunde inte vara lyckligare med resultatet.

Jag förlorade 10kg på 4 veckor utan någon speciell diet eller intensiv träning. Mina vänner kände knappt igen mig.





SÅÅÅÅÅ...VAD TROR NI??

MY DAY...MY WAY





Idag flög tiden förbi
...jag vaknade klockan 6.00 verkligen uppe med tuppen..fyyy..

men sen utan att ens märka det var klockan 15.15 och jag var sen med att hämta Niko...




Så vad har jag gjort idag?

* 07.00 började min träning som bestod av massa ben/lår övningar samt rumpövningar

* 08.00 Fixade frukost till Niko, duschade och lekte polis och tjuv haha

* 08.30 Fixade mjölk till Emila. bytte blöja och sen tog på henne de fina kläder hon fick av sig tia Patty ( bilder kommer sen)

* 09.00 Lämnade Niko på dagis

* 09.15 Började min 1 timmes långa promenad till Fittja fram och tbx.

* 10.30 Framme i Hallunda centrum. Handlar mat till idag + lite gottigott till grisarna hemma :P

* 11.00 Kollade på det lilla jag han se av våra bästa år , blöjbyte, matning och siesta för lillan ännu en gång

* 12.00 Emi vaknade och hade tråkit så hon joinade mig ...vi kollade på 2 avsnitt av min comedia EL LABERINTO DE ALICIA ahhhahhaha

* 13.00 - 15.15  Städade alla våra kläder..alltså mina,Nikos och Emis. rensade bort allt onödigt från garderoben.

* 15.15 Sen sen sen... springer ner till dagiset

* 15.30 Tittar på tecknat med niko...lilla kycklingen dåra

* 16.00 Lagar mat

* 17.00 Min Husband kommer hem, vi käkar och snackar om dagen.

* 18.00 Sitter och kollar på massa reklam..och kolla om man kanske ska köpa en Dolce Gusto som är tydligen på halva priset! ENDAST 400 kr.. väldigt lockande erbjudande...har ju velat ha en sån länge.

* 18.30 Sitter och skriver detta onödiga inlägg om min vardag som 2 barnsmamma/fru.

* 19.02 Nä nu ska jag ta en cigg och dricka kaffe!

* 19.17 Ops hade glömt bort att spara och publicera..haha







SÅ det var min dag det ! :P




Naaaaaajs

National Treasure 3!






Wohooo!..as naj juuh.. älskar de filmerna, längtar till att Patty,Sindy och jag kan dra på bio och se den.

Varför just Patty och Sindy? joo de är de ända jag vet som tycker om de filmerna.. hahaha



hahahahahaha



KOLLA IN DET HÄR!!!! AS KUL! :D


'
HAHHAHAHHAHA

Aaaaaaaaaaaj

Idag har jag fett med träningsvärk.. vill inte ens skratta.. + att jag har fått sån jävla rökhosta fyyy, jag är typ rädd att hosta :( hahahaha






Men det känns as BRA! betyder att kroppen har jobbat rätt! hurraaaaaaaaaaaa :P



En sån vill jag köpa när jag får mina cash! ------>




Häääääääj



Buuuuuuuuuh mamma dani är trött! ZzZz.. NÄ NU MÅSTE JAG VERLIGEN VAKNA TILL! LÅG OCH SNOZADE I 30 MIN OPS. Jag måste ju ut och gå med syrran :)


Nä nu blir det samma vanliga för att få fart på dagen. Dricka en god kopp kaffe och röka en cigg!



Förresten kolla in den här filmen verkar skit bra..ska försöka titta på den idag, vi har sagt så i 2 dagar men vi somnar bara hela tiden innan vi ens hinner att sätta på den... hahaha hårt att vara mamma och pappa :P


Den handlar om en man som är författare... han blir typ aldrig klar med sin bok för han saknar inspiration och ork, han lär känna en kille som "presentarar" visar han en ny drog. Vi vet att i vanligt fall så använder människar cirka 10% av hjärtans kapacitet. Alltså INGENTING..så den här nya drogen gör att man använder 100 % av hjärnan.. Här får man följa han livsförändrig. COOOOOOOOLT MAAAAN.. Hoppas den kommer på rikitig.. ahahhaha





KOLLA IN DEN
------>







HA EN SUPER LÖRDAG! BYEEEEEEEE

Härlig Fredag

Idag så har det varit en riktig härlig fredag...


Först så mötte vi upp Pame och Melii vid 12 tiden och gick till en park här i Hallunda och sätte oss, vi pratade massa massa allt från mamma grejer till relationer och barn rum och inredning hahaha...vi hade det super mysigt..hon och Tomas umgick oxå och pratade om annat...tror de båda 2 kommer bra överens bara för de är stenbockar..blää hahaha :P

Vi solade ..åt och hade det funny funny. Melli så stor och söt! synd att jag inte lärde känna dig innan men bättre sent än aldrig och nu har du tia Danny och tio Tomas som kommer leka med dig :)

Så...vid 3 tiden drog pamiis till sin lusse..vi stannade kvar i parken för att dagen var ej slut nej nej... vi skulle hare skoj med Toño och min fina Sindy! såå vi köpte mat i centrum och tog med, vi satt där och vänta på de...

Så vid 5 tiden dök de upp... vi chillade feeeeeeett och snacka massa skit. Dumma Toño ville övertala Tomas att börja spela call of duty eller va fan den heter.. jag ba NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ahahah! Han krigade verkligen för att övertala honom fyfaaaan på dig mannen :P

Men faktisk så vart jag mer intresserad än Tomas för jag älskar skjut spel speciellt om det handlar om ZOMBIES.. så när Toño började berätta om vad spelet handlade om så öppnas mina öron för fullt... ahahahaha



IMORN SKA JAG OCH SYRRAN TRÄFFAS UPP.. OCH TA EN SUPER POWERWALK.. YEEEEEEEI TUMMEN UPP FÖR OSS! det va allt för idag hare bra heeeeeeeeeeeej!





Grattis min Emilia Patricia Johansson <3... 1 mån idag!!



Grattis min fina prinsessa! Du fyller en heeeeeeel månad idag. Åh vad tiden flyger förbi... VI ÄLSKAR DIG <3



2011-05-12

Vikt: 2850
Längd: 48 cm







Och nu efter 1 mån är hon




Vikt: 3685
Längd: 54 cm









HON VÄXER SÅ DET KNAKAAAAAR :) <3

Tiden

Ja tiden flyger bara iväg....


Idag ska vi med lilla Emi på sin månadskontroll... så vi ska se hur mycket hon väger och hur lång hon är :)



Ah egentligen fyller hon en månad imorn.

Aja nu måste jag dricka kaffe.. ta en cigg och fixa Nikito som ska på dagis.




Tisdag...

Igår så hade det vi super skoj här hemma med barnen. Dagen började med att lulo kom förbi vid 11 men min fina Sofii för att lämna henne med oss, vi skulle vara barnvakt till prinsessan...hennes mamii jobbade och lulo behövde gå göra ett ärende. Först när syrran frågade var jag lite nervös, jaaah ba hmm 3 barn på samma gång hemma hos mig? katastrooooooooooof... hahaha

Men faktiskt inte! ALLT gick jätte bra Sophia var skit duktig och snäll...jag var nog mest orolig att hon skulle sakna sin mamii för mycket..men jag tror faktisk Patty saknade henne mer.. hahahahah


Hon åt,sov lekte jätte bra och blev skit glad så fort Niko kom hem.. Sophi älskar Niko.. haha hon vill följa efter han överallt. Emii umgicks lite med sin kusin oxå, de låg båda 2 Emis säng och kollade på varandra...annars sov hon bara som vanligt :P



























Patty var så glad när hon kom...äntligen fick hon träffa sin sofiiiiiiiiii <3 :)

Skansen...

Igår var vi på skansen med våra familjer... jag och syrran dåra. Vi hade skit mysigt och kul... ganska skönt måste jag säga att det bara var vi! Ta inte illa upp ni andra hahah men det är inte ofta (aldrig) som jag får min syster för mig själv :)

Jag hade saknat att umgås med min patty <3

Niko hade skit roligt sprang fram och tillbaka mellan djuren,tågen och karuseller, ja det var allt han pratade om :P




Bilder kommer här!













































Och det var det! :P .. finns 1000 bilder till men pallar inte ladda upp allt.

Hoppas ni har haft en fin helg. Xauuuuuuu

Mitt allt <3





Det är just de här ögonblicken som får mig att känna mig som världens stoltaste mamiii i helaaaaaaa världen! Älskar er mina fina änglar <3



Hoppas ni 2 alltid tar hand om varandra och älskar varandra lika mycket som nu.


FINASTE









Igår och idag...i bilder <3



TOMAS MORMOR OCH EMI




TOMAS OCH SIN MORMOR




FINT HADE DE GJORT :)







TOMAS MORFAR




FINA GABBI!




TIA SINDY OCH FINA EMI




MAMI OCH NIKO




EMI I VÄNTAN PÅ MAT.. HAHA




EMI MED SIN FINA HÅRBAND HON FICK AV TIA PILI












TÄNK ATT HON ÄR REDAN 3 VECKOR :) <3



PEACE N LUUUUUUUUUUUV

Grattis fina kusin till Studenten!




FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAN VAD DU ÄR BRA!!!!!!!



Den tröga människan..


Ja ni igår var vi på den där muntliga förhandlingen... jag vet inte ärligt hur det gick, för jag kan inte säga att det gick bra.. eller om det gick dåligt. Det som var skit jobbigt var att de ville övertala mig i mer än 1 timme att jag skulle försöka komma överens med Mattias där på plats, att vi inte skulle ta målet vidare... att vi skulle snälla försöka lösa saker där.. så tröööööög. Fick förklara 10000000 tusen gånger att varje gång jag vill och har försökt att komma överens med han går det aldrig...han vill aldrig, och nu sist när jag bad han snälla komma eller följa med då till familjerätten vägrade han och sa han han sket fulltständigt i allt. Och då sa de till mig att gå vidare med det här till tingsrätten.

MEN HALÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ sa jag vill han.... varför tror du att jag va tvungen att göra en anmälan och befinna mig här idag. Jag tänker inte försöka en dag till för jag vet exakt hur det kommer sluta. Jag är här utav en anledning..och det är att jag vill begära ensam vårdnad! Och det ska jag gå vidare med!

Efter massa snack ensam med mig...och i enrum med han ..och sen alla tillsamans såååååå förstog han och sa

- Okey, detta verkar inte att gå...alltså att komma fram till en överenskommelse här på plats!

DAAAAAAAAAAAAAH!!



Iaf i mitten på juni måste jag ha lämnat in det beviset som jag ska använda mig av senare . Och desamma gäller för han.


Så då går detta vidare till riktig rättegång kära vänner....




PRECIS DET VI HOPPADE PÅ :)



Puss och kram!!!!!!!

RSS 2.0